3D Vision & Robotica

Machine Vision met 3D technologie is geschikt om zeer nauwkeurig de positie van producten te bepalen en te meten op afwijkingen. Vision Partners heeft ervaring met een breed scala aan 3D-oplossingen.
3d vision robotica
Omschrijving oplossing

De drijvende kracht in industriële automatisering

Machine Vision is een van de drijvende krachten van industriële automatisering. Hoewel traditionele 2D beelddetectie nog steeds wordt gebruikt heeft het merendeel van de machine vision uitdagingen vandaag de dag een 3D-karakter.

Vision Partners heeft ervaring met een breed scala aan 3D-sensorische oplossingen voor zowel bewegende als stationaire processen. Wij leveren daardoor de beste toepassing specifieke vision systemen.

Robotimplementaties en 3D Vision

Vision Partners focust op het helpen van klanten met 3D Vision en Robotimplementaties.

Met een industriële 3D camera wordt een gedetailleerd 3D beeld van de werkomgeving gemaakt waarna met behulp van verschillende ‘’Smart Factory’’ of ‘’Smart Logistics’’ toepassingen de handeling wordt gerobotiseerd. 

3d vision en robotica robotics

Bin Picking

Heeft u moeite met het oppakken van objecten uit een bak die willekeurig geplaatst zijn of verschillende vormen en maten hebben? Wij zullen u helpen om een oplossing te vinden voor de fundamentele uitdaging van vision-geleide robotica, gebruikmakend van de beste 3D-vision en Machine Learning algoritmes.

3d vision en robotica robotics

Packaging

Het optimaliseren van productieprocessen is cruciaal voor succesvolle orderverwerking. Verpakken behoort tot een van deze processen. Implementeer slimme automatisering in de vorm van vision-geleide robotica in uw productie en verminder de tijd en kosten die nodig zijn om uw producten voor verzending naar de eindklanten voor te bereiden.

3d vision en robotica robotics

Machine loading

Verhoog de productiesnelheid en bescherm uw personeel tegen verwondingen. Neem de nieuwste op machine vision gebaseerde benadering aan, die is ontworpen om het laden en lossen van objecten in uw materiaalverwerkingsstations op te lossen. Uitgerust met industriële 3D visie, laat de robot zien en een onderdeel worden van het gehele productieproces. Wendbare en precieze machinelading die automatisch is, helpt u bij het verhogen van de doorvoer en pakt de vertragingen in de productie aan.

Vision Partners draagt niet alleen zorg voor de implementatie van het 3D Vision systeem maar blijft betrokken bij het optimaliseren en onderhouden middels een Service & Onderhoudsovereenkomst.  Dit maatwerk zorgt ervoor dat klanten systemen krijgen die perfect zijn afgestemd op hun specifieke behoeften en uitdagingen.

Kiezen voor Vision Partners betekent kiezen voor een partner met gespecialiseerde kennis en ervaring in 3D-vision technologieën, die klanten kan helpen bij het realiseren van hun automatiseringsdoelstellingen met op maat gemaakte, efficiënte en betrouwbare oplossingen.

Andere oplossingen
Jeroen Keuken

Leg je machine vision uitdaging aan onze specialisten voor

Onze specialisten helpen graag met het zoeken naar een oplossing voor een probleem, of een verbetering binnen een productieproces. Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Meer informatie?

We denken graag met je mee. Past deze oplossingen in jouw productieprocess?
Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.