Over ons

Vision Partners is een toonaangevend integrator van klant-specifieke machine vision oplossingen voor productieautomatisering.  We ontwikkelen maatwerk met betrouwbare camera inspectiesystemen waarmee de kwaliteit van het product van onze klant gewaarborgd wordt. 

Referenties waar we
trots op zijn

Vision Partners heeft vele jaren ervaring in het leveren van turn-key machine vision applicaties. Zo hebben wij o.a. voor onderstaande bedrijven succesvol machine vision oplossingen gerealiseerd.

bosch
campina
tatasteel
sif
philips
initial
rockwool
vlisco
nunhems
ardargh
inventum
bakkersland
heineken
cartamundi
fujifilm
doco
outokumu
corbian
aluchemie
certus
belies
idemia
dsm
mansveld

25 jaar ervaring industriële automatiseringstoepassingen

We leveren snelle en benaderbare service voor een groot aantal gerenommeerde bedrijven en hebben meer dan 25 jaar expertise in turn-key toepassingen zoals product classificatie, warmtebeeld inspectie, oppervlakte inspectie en hyperspectraal inspectie.  

halcon
fabriek

Erkend leerbedrijf

Als erkend leerbedrijf leveren we een belangrijke bijdrage aan de toekomst van het vakmanschap. Bij ons vind je een uitdagend stageadres waar je ruimte en begeleiding krijgt om jezelf en je kennis te ontwikkelen. Inmiddels hebben een aantal oud stagiaires bij ons een vast contract.

Bij ons werken of stage lopen?

Vacatures

Momenteel zijn er bij ons geen vacatures. Toch interesse om bij Vision Partners aan de slag te gaan? Stuur ons een open sollicitatie. 

Leg je probleem aan onze specialisten voor

Onze specialisten helpen graag met het zoeken naar een oplossing voor een probleem, of een verbetering binnen een productieproces. Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.