Oplossingen

Vision Partners biedt klant-specifieke machine vision oplossingen voor de industrie en agrarische sector die de productie-opbrengst verhogen en verspilling verminderen terwijl de productkwaliteit en -integriteit worden gewaarborgd. Vision Partners is een MVTec/HALCON Certified Integration Partner.

Warmtebeeld inspectie

Thermografie en machine vision gebundeld in één industrieel systeem. Met warmtebeeld technologie worden eigenschappen van het product zichtbaar die normaal niet zichtbaar zijn.

3D Machine Vision

Machine vision met 3D technologie is geschikt om zeer nauwkeurig producten te meten op afwijkingen. Vision Partners heeft ervaring met een breed scala aan 3D-sensorische oplossingen.

Hyperspectrale SWIR inspectie

Hyperspectrale beeldvorming in het SWIR spectrale gebied voor het in-line bepalen van de chemische samenstelling van het product.

Oppervlakte inspectie

Met behulp van Machine Vision technologieën (waaronder neurale netwerken) wordt de oppervlaktegesteldheid van vol-continue geproduceerde producten geïnspecteerd.

Product classificatie

Met Machine Vision (waaronder neurale netwerken) worden robuuste product classificatie en inspectie uitdagingen opgelost.

Verpakking seal inspectie

In-line lekdetectie van verpakkingen met warmtebeeldcamera technologie. Met behulp van een industriële warmtebeeldcamera wordt iedere gesealde verpakking 100% gecontroleerd op thermische afwijkingen van de sealnaad.

Verpakkingscontrole

Juistheid etiket, leesbaarheid THT/barcode, positie etiket en randvervuiling wordt gecontroleerd. Vision Partners heeft een turn-key, modulair, inspectiesysteem ontwikkeld voor de verpakkingsindustrie.

Highspeed visualisatie & recording

Highspeed camera sets, visualisatie-camera’s & 24/7 Longtime recording oplossingen. Afhankelijk van de toepassing selecteren wij de juiste camera(‘s) met bijpassende opnamesnelheid en resolutie.

Leg je probleem aan onze specialisten voor

Onze specialisten helpen graag met het zoeken naar een oplossing voor een probleem, of een verbetering binnen een productieproces. Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.