Highspeed visualisatie & recording

Highspeed camera sets, visualisatie-camera’s & 24/7 Longtime recording oplossingen. Afhankelijk van de toepassing selecteren wij de juiste oplossing.
Omschrijving oplossing

Onze industriële camera’s met USB3 of Ethernet aansluiting worden door ons ingezet voor zeer uiteenlopende opname taken. Afhankelijk van de toepassing selecteren wij hiervoor de juiste camera(‘s) met bijpassende opnamesnelheid en resolutie en de juiste software om de applicatie te kunnen oplossen.

Recording software

Deze recording software bestaat hierbij veelal uit een standaard Software-omgeving waarmee de operator snel vertrouwd is om Highspeed opnames te maken en vertraagd terug te kunnen kijken of juist 24/7 opnames te kunnen starten welke bv. automatisch opgedeeld worden in kleine blokjes zodat het terugzoeken van verstoring in uw productielijn eenvoudig is.

Stand-alone camera oplossing

Al onze stand-alone camera oplossingen kunnen wij compleet Leveren inclusief (zoom)lens, led-lamp, flexibele arm of statief. Bij de Highspeed camera set leveren wij meestal ook een transportkoffer zodat deze eenvoudig verplaatst en/of opgeborgen kan worden.

Highspeed visualisatie camera’s

Bij onze visualisatie camera’s kan u direct een standaard monitor aansluiten voor de weegave van het beeld. Bij onze highspeed camera’s kan u mogelijk uw eigen laptop blijven gebruiken voor het maken van de opnames maar bij onze Long-time recording systemen leveren wij meestal ook een PC zodat deze zeker voldoet voor de duur van de opnames en de mogelijkheid om met meerdere camera’s tegelijk op te nemen.

Kenmerken High Speed Camera's

Andere oplossingen
Jeroen Keuken

Leg je machine vision uitdaging aan onze specialisten voor

Onze specialisten helpen graag met het zoeken naar een oplossing voor een probleem, of een verbetering binnen een productieproces. Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Meer informatie?

We denken graag met je mee. Past deze oplossingen in jouw productieprocess?
Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.