24/7/365 gemoedsrust met warmtebeeld camera’s voor brand- en broeidetectie

Onze klant is een zelfstandig opererend bedrijf met een schat aan ervaring op het gebied van afvalinzameling, straatreiniging, het kolken van riolen, gladheidbestrijding en plaagdierbestrijding.
Afvalverwerking brand
Omschrijving case

Vision Partners heeft voor deze klant een machine vision totaaloplossing geïmplementeerd waarbij met warmtebeeldcamera’s een snelle brand- en broeidetectie mogelijk is. Speciaal ontwikkeld voor installaties met gescheiden afval stromen. Verborgen hoeken van de bunkers (vanwege de hoge stapelbare betonblokken) zijn zichtbaar door gebruik van meerdere, vast opgestelde, camera’s.  Met betrouwbare warmtebeeld camera geleverd door Sensor Partners.

De volgende aspecten zijn belangrijk voor de klant: 

  • 24/7/365 broeidetectie zonder onderbreking 
  • Ondersteund NEN 2535 en VdS-3189 richtlijnen 
  • Verschillende alarm meldingen mogelijk 
  • Real-time weergave warmtebeelden 
  • Connectivity voor meerdere warmtebeeld camera’s 
Weergave operator scherm

“Wij hechten waarde aan de betrouwbaarheid van de brand- en broeidetectie. Hierbij hoort goede kwaliteit van het geleverde product, goede service ter plaatse en via de telefoon/mail, en meedenken als problemen zich voordoen.”

Jeroen Keuken

Leg je machine vision uitdaging aan onze specialisten voor

Onze specialisten helpen graag met het zoeken naar een oplossing voor een probleem, of een verbetering binnen een productieproces. Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.