Hikrobot

HIKROBOT heeft meer dan 1.000 werknemers in dienst, waarvan meer dan 800 R & D-ingenieurs. HIKROBOT is een zusterbedrijf van HIKVISION welk meer dan 13.000 R & D-ingenieurs in dienst heeft. HIKROBOT investeert jaarlijks 7 – 8% van zijn omzet aan onderzoek en ontwikkeling voor voortdurende productinnovatie.
hikrobot
Meer over Hikrobot

Objectieven

Of u nu een standaard industriële lens nodig heeft om een groot oppervlak te beoordelen of juist een specifieke lens voor het nauwkeurig meten van kleine objecten, wij helpen u graag met deze selectie. Hiervoor kan u ook gebruik maken van onze focal-length lens-calculator op de HIKROBOT Lens calculator website. Wij voorzien in standaard lenzen en in telecentrische lenzen om nauwkeurig te meten.

Industriële camera’s

HIKROBOT heeft een uitgebreide range Machine Vision camera met verschillende interfaces (zoals GigE, 10 GigE, USB-3, CameraLink en CoaXPress), resoluties (van 0.3 Mpx tot 151 Mpx), beeld sensoren (zoals Sony IMX en OnSemi Python), frame-rates en monochrome/kleur.

HIKROBOT Machine Vision

Hikrobot is een toonaangevend bedrijf op het gebied van machine vision. Ze bieden een breed scala aan geavanceerde producten en oplossingen die gebruikmaken van cutting-edge technologieën om de visuele mogelijkheden van machines te verbeteren.

De machine vision producten van Hikrobot omvatten hoogwaardige camerasystemen, beeldverwerkingssystemen en AI-algoritmen. Deze producten worden gebruikt in diverse industrieën, waaronder productie, logistiek, automatisering en beveiliging.

Met hun geavanceerde camerasystemen kunnen zeer gedetailleerde en nauwkeurige beelden worden vastgelegd, zelfs in veeleisende omgevingen met weinig licht of hoge snelheid. Deze beelden worden vervolgens verwerkt met behulp van geavanceerde beeldverwerkingssystemen, die in staat zijn om complexe patronen en objecten te detecteren, identificeren en meten.

De AI-algoritmen van Hikrobot spelen een essentiële rol bij het analyseren van de beelden en het extraheren van waardevolle informatie. Deze algoritmen kunnen objecten classificeren, defecten detecteren, gezichts- en kentekenherkenning uitvoeren, en nog veel meer.

Vision Partners is officiële leverancier van Hikrobot. Meer weten over het merk Hikrobot?

Hikrobot machine vision
Jeroen Keuken

Leg je machine vision uitdaging aan onze specialisten voor

Onze specialisten helpen graag met het zoeken naar een oplossing voor een probleem, of een verbetering binnen een productieproces. Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.