SVS-VISTEK

SVS-Vistek is een toonaangevende fabrikant van high-end industriële camera’s en machine vision systemen. Het bedrijf werd opgericht in 1987 en heeft sindsdien een reputatie opgebouwd als een betrouwbare leverancier van hoogwaardige beeldoplossingen voor veeleisende toepassingen.
SVS Vistek camera series
Meer over SVS-VISTEK

Het assortiment van SVS-Vistek omvat een breed scala aan industriële camera’s, inclusief line scan camera’s, area scan camera’s en 3D-camera’s. De camera’s van SVS-Vistek zijn ontworpen om de hoogste beeldkwaliteit te bieden in verschillende toepassingen, zoals inspectie, productie en automatisering. Ze maken gebruik van de nieuwste technologieën op het gebied van beeldverwerking en hebben geavanceerde functies zoals hoge resolutie, hoge snelheid en uitstekende kleurnauwkeurigheid.

Naast camera’s biedt SVS-Vistek ook een breed scala aan machine vision systemen die zijn ontworpen om specifieke taken uit te voeren, zoals objectherkenning, meting en identificatie. Het bedrijf biedt ook softwareoplossingen die zijn ontworpen om te werken met de camera’s en machine vision systemen van SVS-Vistek.

SVS-Vistek machine vision
Jeroen Keuken

Leg je machine vision uitdaging aan onze specialisten voor

Onze specialisten helpen graag met het zoeken naar een oplossing voor een probleem, of een verbetering binnen een productieproces. Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.