Vision & Control

Al ruim 25 jaar ontwikkeld, produceert en distribueert Vision & Control op elkaar afgestemde modulaire componenten voor de industriële beeldverwerking – van smart camera’s tot multi-camera systemen, high-performance LED-verlichting producten en precisie-optica. Met deze expertise in productontwikkeling en de jarenlange ervaring van consultancy en support door Vision Partners, leveren wij een unieke pool van bekwaamheid op het gebied van machine vision.
Pictor
Meer over Vision & Control

Beeldverwerkingssystemen van Vision & Control bewaken, controleren en automatiseren alle soorten van productieprocessen. Door gebruik te maken van de modernste technologieën ontstaan innovatieve toekomstbestendige producten en oplossingen. Krachtige meetalgoritmen en de gebruiksvriendelijke software omgeving VCWin maken een snelle en effectieve machine vision oplossing voor individuele toepassingen mogelijk.

Vision Partners ondersteunt u graag bij het selecteren van de juiste machine vision componenten voor uw toepassing uit het brede productspectrum van Vision & Control o.a. door analyse van uw opgave en testen in ons volledig ingerichte vision lab.

Machine Vision van Vision & Control

Vision & Control is een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in machine vision producten. Ze bieden een breed scala aan hoogwaardige en innovatieve oplossingen voor verschillende toepassingen binnen de machine vision industrie.

De machine vision producten van Vision & Control omvatten geavanceerde camerasystemen, lenzen, verlichting, beeldverwerkingssystemen en software. Deze producten zijn ontworpen om zeer nauwkeurige beeldvorming en betrouwbare beeldverwerking mogelijk te maken.

Met hun camerasystemen kunnen gedetailleerde en scherpe beelden worden vastgelegd, zelfs in uitdagende omgevingen. Ze bieden een breed scala aan modellen, variërend van hoge resolutie camera’s tot compacte en mobiele oplossingen.

Daarnaast biedt Vision & Control een uitgebreid assortiment lenzen die zorgen voor optimale beeldvorming en focus. De verlichtingsoplossingen van het bedrijf zorgen voor consistente en uniforme belichting, wat essentieel is voor betrouwbare beeldverwerking.

De beeldverwerkingssystemen en software van Vision & Control stellen gebruikers in staat om beelden te analyseren, patronen te detecteren, metingen uit te voeren en complexe inspecties uit te voeren. Ze bieden gebruiksvriendelijke interfaces en krachtige algoritmen om geavanceerde beeldverwerkingstaken uit te voeren.

Met de machine vision producten van Vision & Control kunnen bedrijven hun productieprocessen optimaliseren, de kwaliteit verbeteren, defecten detecteren en de efficiëntie verhogen. Vision & Control staat bekend om zijn betrouwbare en duurzame oplossingen, en levert wereldwijd aan diverse sectoren, waaronder productie, automatisering, verpakking en kwaliteitscontrole.

Meer weten neem contact met ons op of kijk alvast op de website van Vision & Control.

Vision&Control machine vision
Jeroen Keuken

Leg je machine vision uitdaging aan onze specialisten voor

Onze specialisten helpen graag met het zoeken naar een oplossing voor een probleem, of een verbetering binnen een productieproces. Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.