dots

Bezoek ons op Empack – 9, 10 en 11 April 2024

bezoek ons op empack 2024

Dit event is al geweest. Bezoek ons weer op de editie in 2025.

Vision Partners neemt deel aan de Empack beurs in Gorinchem op 9, 10 en 11 April 5 2024.

Kom ons bezoeken op stand B136 waar we de laatste ontwikkelingen demonstreren op het gebied van.

Registreer hier voor uw toegang

Etiket Verpakking inspectie machine met labeling software ondersteuning

Confronteer de uitdagingen in de voedselverpakkingsindustrie met EVIS van Vision Partners, de veelzijdige Etiket Verpakking Inspectie machine die integreert met een breed scala aan labelling software, waaronder Bartender, Nicelabel en meer.

Deze inspectiemachine is speciaal ontworpen om naadloos samen te werken met uw bestaande automatiseringssystemen en inpakrobots, waardoor u kwaliteit, flexibiliteit en efficiëntie krijgt.

EVIS verzekert foutloze etikettering en verpakking, cruciaal voor uw merkreputatie en klantvertrouwen. Door de automatisering van inspectieprocessen reduceert EVIS verspilling, voorkomt het kostbare product recalls en verhoogt het de productiviteit van uw verpakkingslijn. 

Kies voor de toekomst met EVIS – dé oplossing voor voedselverpakkingsbedrijven die streven naar de hoogste kwaliteit en efficiëntie in een steeds meer geautomatiseerde industrie.”

Industriële NIR hyperspectraal inspectie oplossing voor bepaling voedsel compositie

Vision Partners introduceert een inspectiemachine die NIR (nabij-infrarood) hyperspectrale technologie benut om de chemische samenstelling van voedsel met hoge precisie te analyseren.

Deze innovatieve oplossing is speciaal ontworpen om de uitdagingen van productieomgevingen het hoofd te bieden, door betrouwbaarheid en robuustheid te combineren met geavanceerde analytische mogelijkheden.

Klanten profiteren van de mogelijkheid om de kwaliteit, veiligheid en authenticiteit van hun voedselproducten te garanderen, terwijl ze real-time inzichten verkrijgen die essentieel zijn voor het optimaliseren van productieprocessen, het verminderen van voedselverspilling en het naleven van regelgeving. 

De machine is uitgerust met een gebruikersvriendelijke interface en biedt flexibele integratiemogelijkheden, waardoor het een onmisbare tool is voor elk bedrijf in de voedselproductie en -verwerking.

Vision Partners’ oplossing staat niet alleen voor een investering in kwaliteitscontrole, maar ook in het opbouwen van consumentenvertrouwen en het beschermen van merkintegriteit, zelfs in de meest veeleisende productieomgevingen.

Klant-specifieke machine vision inspectie oplossingen

Vision Partners beschikt over uitgebreide ervaring op het gebied van machine vision toepassingen, waaronder oppervlakte inspectie, productclassificatie, warmtebeeld inspectie, etiketcontrole en verpakkingslekdetectie.

Hun expertise stelt hen in staat om geavanceerde visuele inspectiesystemen te ontwikkelen die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van hun klanten.

Door het gebruik van geavanceerde beeldverwerkingstechnologieën en camera’s, waaronder 2D, 3D, thermische en NIR hyperspectrale imaging, biedt Vision Partners oplossingen die de kwaliteitscontrole en procesefficiëntie van productieprocessen verbeteren. 

Hun diensten omvatten ook de integratie met bestaande productielijnen en systemen zoals PLC en MES, en onderhoudsovereenkomsten om de betrouwbaarheid en prestaties van de systemen te waarborgen.

Registreer hier uw bezoek

Blader door nieuws
Jeroen Keuken