Sensor Partners

Sensor Partners levert contactloze sensoren en warmtebeeldcamera’s om te meten, detecteren, bewaken en positioneren. Oftewel processen algeheel te verbeteren en automatiseren. Onze specialisten helpen u graag aan de oplossingen voor uw toepassing.
Robotics
Meer over Sensor Partners

Sensor Partners is al 30 jaar de toonaangevende leverancier van sensoren en warmtebeeldcamera’s. Sensor Partners levert met name contactloze sensoren, waarmee onze klanten beter kunnen meten, detecteren, bewaken en positioneren. Daarnaast levert Sensor Partners vanuit warmtebeeldcamera.nl het totale productenpakket thermografie Onze producten dragen bij aan de efficiëntie, betrouwbaarheid en veiligheid van geautomatiseerde (industriële) processen. Sensor Partners werkt uitsluitend samen met A-kwaliteit leveranciers zoals: Z-Laser, Microsonic, Telco Sensors, Haake Technik, Sensor Instruments en FLIR. Samen met onze partners werken wij voor de meest vooraanstaande nationaal en internationaal georiënteerde bedrijven. Het klantenbestand van Sensor Partners strekt zich uit over de hele wereld.

Sensor Partners BV
Jeroen Keuken

Leg je machine vision uitdaging aan onze specialisten voor

Onze specialisten helpen graag met het zoeken naar een oplossing voor een probleem, of een verbetering binnen een productieproces. Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.