Uitgaande kwaliteitsinspectie met beeld logging 

Onze klant ontwikkelt, test, produceert en levert componenten en systemen voor residentiële en industriële sectionaaldeuren. Vanuit het hoofdkantoor in Nederland wordt er wereldwijd goederen verstuurd. Voorraad beschikbaarheid, efficiëntie en betrouwbaarheid zijn de belangrijkste kenmerken van hun logistiek waarbij een geavanceerd camerasysteem elke stap van het proces registreert om de kwaliteit en consistentie in het gehele productieproces te waarborgen.​​​
Kwaliteitsinspectie beeld logging
Omschrijving case

Vision Partners heeft voor deze klant een klant-specifiek camera systeem ontworpen en geïmplementeerd. De operator triggert met de portable barcode reader de beeldopname waarbij hoge-resolutie controle foto’s gemaakt worden voordat de zending op transport gaat.  

Deze foto’s worden opgeslagen tezamen met de verkooporder, transportinformatie en factuur zodat bij eventuele reclamaties snel de bijhorende foto’s gevonden kunnen worden. 

De beschikbaarheid van beeld materiaal is belangrijk voor deze klant  

  • Gezonde relaties. Geen eindeloze discussies met de klant over incomplete zendingen. 
  • Bespaar op retournamekosten: direct aantoonbaar dat het product volledige was ten tijde van verzending 
  • Toename productiviteit en betrouwbaarheid zendingen 
Weergave scherm op de werkvloer

Dankzij dit turn-key geleverde camera systeem heeft de klant betere controle over het logistieke proces.

“Wij vinden het heel belangrijk dat een bedrijf flexibel en betrouwbaar is. Hier hoort een goede service ook bij. Het product moet ook betrouwbaar en innovatief zijn.”

Jeroen Keuken

Leg je machine vision uitdaging aan onze specialisten voor

Onze specialisten helpen graag met het zoeken naar een oplossing voor een probleem, of een verbetering binnen een productieproces. Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.